יום שני, 24 באוקטובר 2011

שעועית צהובה ברוטב עגבניות

מחפשים תוספת טעימה ליד האורז או המנה העיקרית......עכשיו יש בשוק שעועית טרייה המתפצחת לשתיים וטעימה מאד

מצרכים

1/2 ק"ג שעועית נקייה......קוצצים את הקצוות ומשרים כמה דקות במים להסרת הלכלוך
עגבנייה אדומה.......ללא קליפה וללא גרעינים וקצוצה לקוביות גסות
2 שיני שום......חתוך לרבעים
תבלינים......כפית גדושה של פפריקה מתוקה.....כפית אבקת מרק עוף (או ציר) .......2 כפות שמן ומלח ע"פ טעמכם

לעסק............הכל נכנס יחד לסיר (תערבבו בעדינות).....ממלאים את הסיר במים עד גובה השעועית ומביאים לרתיחה......מבשלים על אש בינונית כרבע שעה עם מכסה סגור........מסירים את המכסה ונותנים לנוזלים להתאדות עוד 1/4 שעה........מכבים ומגישים 

בתאבון


תגובה 1:

  1. איזה כייף לקבל ממך מתכונים. במיוחד כאלה קלים ופשוטים להכנה. תודה רבה והמשך יום נפלא.

    השבמחק