יום שני, 5 במרץ 2012

חרשוף & קסביה - מיקס מקזבלנקה

2 סוגים של ירק ........אחד שורש (הקסביה) ואחד העלים של הארטישוק חברו להם לתוספת מקסימה......לקלף חרשוף זה מצריך מעט מיומנות וגם לוקח זמן (איך מקלפים חרשוף?).

אם קילפתם והשגתם התוצאה מעדן....וגם מאד פשוט לבישול...אז יאלה בוא נתחיל

מצרכים

חרשוף מקולף (שתיל אחד)
300-400- גרם קסביה מקולפת
3 שיני שום
עגבניה אחת קלופה ללא גרעינים וחתוכה לקוביות
תבלינים......כפית מרק עוף.....קמצוץ פלפל לבן.......3 כפות שמן.........זעפרן או כורכום (בעדינות...רק בשביל הצבע)...ומלח ע"פ הטעם

לעסק......הכל נכנס לסיר....ממלאים מים 3/4 גובה...... ומערבבים........מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית 40 דקות.....מסירים את המכסה ומצמצמים את הנוזלים.

בתאבון


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה