יום רביעי, 30 במאי 2012

אנשובי טרי עם ריח הים

כשאני הולך לקנות דגים תמיד אני חופר אם יש הפתעות......הפעם לא היה צורך בחפירות, בדיוק פרקו 2 ארגזים של דגיגי אנשובי שמנמנים עם ריח הים המיוחד שיש לדגיגונים האלה.

שיטוט בנבכי האינטרנט העלו כמה רעיונות מעניינים ובפיסבוק הועלו עוד כמה שווים שכולם יבדקו בקרוב

אז הראשון היה הבנאלי והרגיל אך בעיני שווה ביותר למי שאוהב את בשר הדגיגון 1/2 נא....

מצרכים

3-4 פרוסות בגט
פילה מ-4 דגיגוני אנשובי טרי......לבזוק בנדיבות מלח ים ולתת להם לנוח שעה במקרר
פילה עגבניה חתוך לקוביות קטנטנות (קונקסה)

לעסק.........מורחים שן שום על פרוסות הבגט.....מזליפים שמן זית מעט טימין ומלח ים ומעלים למחבת לצריבה קלה.

מסדרים את הברוסקטות בצלחת..... ואת פילה האשובי מניחים בצורה מעוגלת (כמו בתמונה) וממלאים בקוביות העגבניה......על כל ברוסקטה מניחים עוד פילה מקופל.

מפזרים מעט פטרוזילה קצוצה......עלי טימין......זילוף מעל הכל של שמן זית איכותי והבזקה אחרונה של מלח ים ..מוקדש לאורחים שלא הגיעו בסוף לשבועות......זו היתה אמורה להיות מנת הפתיחה......יצא מעולה

בתאבון


תגובה 1:

  1. אנונימי31/5/12

    מה היה עוד מתוכנן לשבועות? נראה טוב ואת ההמשך מאוד מפתה לדעת

    השבמחק