יום חמישי, 2 באוגוסט 2012

שקשוקת שאריות אפונה (ז'לבנה)

בשלב הראשון העלתי רק תמונה ואז מבול המיילים והתגובות גרמו לי לשבת ולכתוב לכם.....את המנה המהירה והטעימה הזאת יש 2 צורות להכין..........או משאריות של אפונה מתבשילי עוף / בשר / קציצות ואפונה..........או אם רוצים פרווה (היו מכינים זאת לתשעה באב)...........אז מבשלים את האפונה ושוברים את הביצים.


בקיצור וללא חפירות.....לוקחים את האפונה שנשארה מתבשילי האפונה (יש כמות נכבדה של תבשילים כאלה בבלוג) שמים במחבת.....מוסיפים מעט מים שלא ישרף.......אפשר להוסיף שבבי צ'ילי או כל תבלין שבא לכם וטיפונת שמן.....שוברים ביצים שלמות מכסים ובישול קצר

שיקום המרוקאי שלא אכל את זה!!!!! :-)

מתכוני אפונה לדוגמה - קישורים





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה