יום שישי, 11 באוקטובר 2013

אוסובוקו עם תפו"א ואפונה

אז לשבת כל אחד מהקטנים ביקש משהו...אחת רוצה בשר אחד אפונה והתינוקת צריכה תפו"א.....האוסובוקו נשלף מהמקפיא והיידה מנה טעימה שלא נשאר ממנה פירור
 
מצרכים
 
3-4 נתחים של אסובוקו.......תבקשו עם בשר לא רק עצמות
1/2 שקית אפונה סנפרוסט
2-3 תפו"א בינונים קלופים וחתוכים
תבלינים פפריקה מלח אגוז מוסקט 1/4 אגוז בערך לגרר אפילו פחות.....וחצי כפית מרק עוף
 
לעסק.....את נתחי האוסובוקו נייבש עם נייר סופג ונקמח קלות........בסיר הבישול נוסיף 3 -4 כפות שמן נטגן את הבשר שקימחנו דקה וחצי מכל צד.......לסיר נוסיף ליטר מים (למלא מעל הבשר) ונביא לרתיחה.....ננמיך את האש ונבשל את הבשר במים כשעה וחצי.....במידה וישנו קצף יש להורידו.
 
אחרי שעה וחצי נוסיף את הירקות והתבלינים לבישול של בערך עוד  40-50 דקות ........אנחנו יודעים שנגמר הבישול כשהרוטב סמיך והבשר רך רך.

להגיש עם אורז לבן וירעיפו עליכם ברכות


 

תגובה 1:

  1. אנונימי22/6/15

    היי אמנון כמה פפריקה?

    השבמחק