יום ראשון, 26 באוקטובר 2014

מעורב ירושלמי

מעורב טעים טוב תמיד,  אני אוהב להכין אותו כפתיח לארוחת מנגל.....למעורב ניתן להשתמש בכל חלקי הפנים (לשומרי הכשרות יש להקפיד על צליה מוקדמת של כבדים ולבבות), בנוסף ניתן להשתמש בנתחי עוף (חזה או פרגית) שפרסנו לפרוסות דקות.
 
המתכון כאן זה בדיוק מה שאני הכנתי ולשיקולכם תוספות ככל העולה בראשכם
 
מצרכים
 
1/2 קילו טחול עוף.....לנקות ולשטוף היטב (הטחול מאוד מלוח מההכשרה)
1/2 קילו כבד עוף.......לצלות על אש גלויה ולחתוך לגודל ביס
300 גרם לבבות עוף...לצלות ואחרי הצליה לחתוך ל - 2
3 בצלים גדולים קצוצים לטבעות
חופן פטרוזיליה קצוצה
תבלינים .....כמון .....פלפל שחור גרוס ומלח
 
לעסק.......עם 1/3 כוס שמן לטגן את הבצל כ - 5 דקות ולהוסיף את טחול העוף.........לתת לטחול להיות מוכן ולהוסיף את הכבדים והלבבות למחבת.......לתבל בכף כמון, כפית מחוקה פלפל שחור גרוס ולערבב......מלח להוסיף ע"פ טעמכם.......בכל זמן ההוספות לערבב תמיד,  הכול ביחד מתערבב 3-4 דקות וניתן להגיש
 
צלחת מרכזית לשולחן פטרוזיליה מלמעלה ושיתחילו לנשנש עד שהסטיקים מוכנים

בון אפטיטי

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה