יום רביעי, 5 בנובמבר 2014

פיש & צ׳יפס

ארוחת ערב קלה ומהירה שהכנתי
 
לדג לקחנו פילה בקלה (מלרוזה) שהפשרנו שטפנו וסחטנו ממים לצ'יפס חתכנו 2 תפו"א בעובי 2 מ"מ
 
לבלילה
 
כוס קמח תופח
ביצה אחת
כוס בירה / סודה
תבלינים.....פלפל שחור ומלח
 
לערבב את מרכיבי הבלילה ולתת לזה 5 דקות לנוח......את הדג לחתוך לחתיכות ברוחב 3-4 ס"מ ונכניס לבלילה להשריה של 10 דקות.
 
מכינים סיר או מחבת שמן עמוק......את הצ'יפס טובלים בבלילה ולשמן......בסיום הצ'יפס מטגנים את הדגים......סלט קטן ואתם מסודרים.
 
בתאבון

 

3 תגובות:

  1. רונית6/11/14

    בדיוק אני חושבת מה להכין לארוחת הערב . . . אני מאוד אוהבת את האתר שלך ופירסמתי אותו על פייסבוק!

    השבמחק
  2. אנונימי9/9/15

    שלום רב אמנון!!(מקווה שלא התבלבלתי בשם)יש לך אתר מהמם....רציתי לשאול שאלה מאוד חשובה אני רוצה להכין לחג דג נסיכת הנילוס עם תבלינים בצל ועגבניות השאלה שלי כמה נוזלים צריך להוסיף?ובמידה וכן הטובה ציר כלשהו כמו ציר ירקות?תודה רבה אשמח לתגובה ..המשך שבוע טוב ושנה טובה מיכל

    השבמחק